Tuinimpressies

Klik op een foto

Enkele toepassingsmogelijkheden:

Magic Sunshine 3D Design Tuinschermen zijn door de open vormgeving over de gehele breedte van de voortuin te plaatsen om bijvoorbeeld je privacy te vergroten.

Gecombineerd met smalle gaasschermen, waar klimplanten tegenop groeien, vormen ze een decoratieve afscherming van je tuin.

Magic Sunshine 3D Design Tuinschermen zijn ook te plaatsen tussen bestaande tuinschermen, waardoor een levendige onderbreking ontstaat.

Een zentuin heeft door de geometrische vormgeving een harmonieuze uitstraling.

Door Magic Sunshine 3D Design Tuinschermen en Magic Hiatari Open Tuinkasten te combineren creëer je een geheel eigen sfeervol terras.

Een carport wordt een fraai driedimensionaal kunstwerk.

Witgelakt zijn 3D Design Tuinschermen geheel in stijl met de cottagetuin als afscheiding van b.v. kruidentuin of zithoek.

Daarnaast zijn Magic Sunshine 3D Design Tuinschermen uitermate geschikt als bezienswaardige afscherming van restaurant-, café- of strandterras.

Een labyrint opgebouwd uit diverse samenstellingen van 3D Design Tuinschermen en geplaatst in de luxe ambiance van een landgoed of landschapspark heeft een exclusieve meerwaarde voor je gasten en bezoekers.

 

Klik op een foto.